Свържете се с нас: 
0700 16 400

Меню
Меню

Връщане и замяна

  Връщане и замяна на закупена стока
Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14-дневен срок.

В този случай Потребителят има правото да уведоми Сайта (продавача) в писмен вид за отказа от покупка чрез писмо по пощата или на  e-mail [email protected], без санкции и без назоваване на причина, в рамките на 14 календарни дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

  • Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка и с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и с документите, които го придружават).
  • Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя.

Възстановяване на стойността на продукта се извършва до 14 дни от връщането. Ако поръчката/продуктът е заплатен чрез банкова карта онлайн, то сумата ще бъде върната/възстановена до 14 дни по банковата сметката на същата карта, с която е извършено плащането.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, си запазваме правото да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако това е възможно) или за да покрием разликата в цената, получила се при продажбата на продукта като втора употреба, или, по избор на клиента, можем му доставим продукта обратно, за негова сметка.

Подчертаваме, че когато връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показват следи от ползване, износване, драскотини, охлузвания, без аксесоари, без документи, ние си запазваме правото да решим дали да приемем връщането или да задържим част от стойността на продукта – сума която ще бъде съобщена на Потребителя след оценка на щетите.

Потребителят няма право на отказ от осъществена продажба в случаите, когато поради разопаковането на продукта е нарушена неговата стерилност или  са  загубени част от функциите му.

 Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

- До: Медикал Експрес АД; ЕИК 131306786; адрес: гр. София, бул. "България" №111; к.с Ембаси суитс, бл. А, ет.2 тел. 02/4896060; ел. поща: [email protected]

- С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*:

....................................................................................................................................................................................................................................

- Поръчано на*/получено на*: .............................../ .............................

- Име на потребителя/ите: ..............................................................................................................

- Адрес на потребителя/ите: ...........................................................................................................

- Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия): ..........................

- Дата: ..................................

* Ненужното се зачертава.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки