Свържете се с нас: 
0700 16 400

Меню
Меню

За нас

Медикал Експрес АД е компания с над 20 години опит в предлагането на най-добрите решения за вашия кабинет и практика. Всеки продукт е внимателно избран от световни реномирани производители в няколко категории: Обща медицина, гинекология, УНГ, хирургия, хигиена, превързочни материали и болнично оборудване. 

От нас може да поръчате както онлайн, така и по телефона всичко необходимо за вашата практика с безплатна доставка. Консултантите ни ще ви помогнат да изберете най-доброто от каталога на Медикал експрес.

Нашата цел е да развиваме и представяме иновативни продукти и услуги, които да повишават качеството на живот на крайните потребители и да допринасят за успеха на бизнеса на нашите партньори, като ви предлагаме лесно и бързо обслужване.

Във всяка брошура ще откриете предложения от дългогодишните ни партньори SIUI, COSMED, GIMA, ETHICON Johnson & Johnson, PRIMESTAR, EUROGINE, MALVESTIO, BIOCARE, MEDGYN, KaWe, SPIRIT, LEMI, UlLTRAGEL, ALLTION, 3M, WISAP, и др.


Може да поръчате от сайта, чрез имейл или по телефона с безплатна доставка за цялата страна. Направената поръчка може да се заплати по банков път или директно на куриера според избрания от Вас начин на плащане. 

Медикал Експрес АД е сертифицирана съгласно стандарт ISO 9001:2015, което Ви гарантира постоянно високо качество наобслужването - от момента на Вашето запитване до следпродажбения сервиз!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки